McGregor reageerde op Ronaldo's tranen na strafschop van Slovenië

Voormalig UFC-kampioen in twee gewichtsklassen Conor McGregor steunde Portugal-spits Cristiano Ronaldo nadat hij huilde tijdens de wedstrijd 1/8 finale van Euro 2024 met Slovenië (0:0, 3:0 op strafschoppen).

Ronaldo verzuimde een grote kans te benutten om Portugal op voorsprong te zetten in de eerste helft van de extra tijd toen de Sloveense doelman Jan Oblak een strafschop omzette. In de rust namen de emoties van de 39-jarige het over en vloeiden de tranen.

Ronaldo maakte het uiteindelijk goed met een penalty van 11 meter in de winnende strafschoppenserie, waardoor Portugal zich verzekerde van een plaats in de kwartfinale van het toernooi.

"Echte passie voor je land! Cristiano, je bent de beste voetballer die ooit op deze aarde is geweest! God zegene je, broeder! Het verleden is glorie! Het heden is geschiedenis!" - schreef McGregor in X.