Clark verslaat Wah op punten

Mariusz Wach - Fraser Clark. Getty afbeeldingen

Mariusz Wach (37-10, 20 KOs) verloor op punten van Fraser Clark (7-0, 5 KOs) in de hoofdpartij van de avond die in Londen werd georganiseerd. Na de laatste gong scoorde de scheidsrechter 100-90 voor de Engelsman.

De 43-jarige Viking deed qua snelheid vanaf de eerste seconden onder voor de tegenstander en miste sterke schoten vanaf rechts. In de eerste helft van het gevecht was de Pool erg passief, besloot hij zelden tot aanvallende acties en wachtte hij op de klappen van Clarke.

Vanaf de zesde ronde begon de Brit harder te ademen. In de laatste rondes kreeg Vakh zijn kansen, sloeg hij rechtdoor en werd hij iets actiever dan in de eerste minuten. De Pool kon zijn tegenstander echter niet serieus bedreigen, ondanks het feit dat hij voor het eerst tien ronden bokste in de professionele ring.

Op dezelfde avond versloeg Caroline Dubois (7-0, 5 KOs) Yanina de Carmen Lezcano (13-3, 4 KOs) op punten. De Argentijnse werd uitgeteld voor een knockdown in de vijfde ronde en de score van 80-71 toonde de dominantie van de Engelse in de ring.